top of page
Magnified Grass

KASVOHOIDOT

 • Ihonpuhdistus  60min  65€

Ihotyypinmukainen ihonpuhdistus. Sis. Alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen puhdistus, hoitonaamio ja hoitovoide.

 

 • Täydellinen kasvohoito 75min 89€        

Ihotyypin mukainen kasvohoito. Sis. Alkupuhdistuksen, kuorinnan, tarvittaessa höyrytyksen ja mekaanisen ihonpuhdistuksen, tehoampullin, rentouttavan kasvo ja decollete hieronnan, hoitavan kasvonaamion ja hoitovoiteen

 • Timanttikuorinta 75min 85€

Ihotyypin mukainen kasvohoito. Sis. Alkupuhdistuksen, timanttikuorinnan, tarvittaessa höyrytyksen sekä mekaanisen puhdistuksen, tehoampullin, sekä rentouttavan kasvohieronnan, kasvonaamion ja hoitovoiteen.

 

 • Siloittava hyaluron boost kasvohoito  60min 89€

Sis. Alkupuhdistus, happokuorinta, ampulli, erikoisnaamio, kosteuttava hieronta, silmänympärysvoide, kosteusvoide ja kauneustippa

 • Kuningatarkasvohoito 90min 125€

Sis. Alkupuhdistus, kuorinta, ampulli, pitkä hieronta, silmänympäryshoitokäsittely, erikoisnaamio, huulinaamio, silmänympärysvoide, seerumi ja kosteusvoide

 • Perfect Glow-kasvohoito 60min 89€

Kun unelmana on kauniisti kuultava iho, varaa aika Perfect Glow-erikoiskasvohoitoon. Perfect Glow-kasvohoito alkaa ihon pintaa pehmittävillä keratolyyttisillä käsittelyillä. Kun iho on sileä ja pehmeä, saavat hoidon valoa heijastavat Soft Focus-pigmentit ihon säteilemään täydellisesti. Kaksoisnaamiokäsittely ravitsee ihoa ja täyttää pienet kosteusköyhyydestä johtuvat juonteet jättäen ihon pinnan tasaiseksi ja hehkuvaksi. 

 • Raikastava ja puhdistava DETOX -kasvohoito 60min 79€

Ihoa keventävän erikoishoidon vaikutus näkyy ja tuntuu! Voimalliset vaikuttavat aineosat kuten AHA- ja salisyylihapot, aktiivihiili, kasviuutteet sekä C- ja E-vitamiini saavat ihon kirkastumaan ja hengittämään. Mielenkiintoiset erikoistuotteet, sekä sivellin- ja tikkuhieronnat antavat erikoishoidolle uutta ulottuvuutta. Puhdistava erikoihoito sopii kaikille ihotyypeille, ihon erityispiirteet huomioidaan täydentävissä tuotevalinnoissa. Black Detox Bubble Mask on yksi hoidon jännittävimmistä erikoisuuksista! Pikimusta erikoisnaamio on orgaanista selluloosakangasta ja sisältää voimallisia aktiiviaineita kuten aktiivihiiltä, sitruunahappoa, pomeranssin kukkaisvettä ja erilaisia ihoa helliviä kasviuutteita. Iholle levitettynä naamio kuplii ja kihelmöi.

 • Aha exfoliation system -hedelmähappokasvohoito 60min 69€

Sis. Alkupuhdistus, Exfoliation System -happokäsittely, seerumi, silmänympärysvoide ja kosteusvoide

 

 • Aha exfoliation system – Lux hedelmähappokasvohoito 75min 109€

Sis. Alkupuhdistus, Exfoliation System -happokäsittely, ampulli, hieronta, erikoisnaamio, seerumi, silmänympärysvoide ja
kosteusvoide

 • HYDRA VACUUM kasvohoito 60min 99€ 

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, laitehoidon ja aktiiviaineen, erikoisnaamion, decollete- ja hartiahieronnan, hoitovoiteet.

 • HYDRA VACUUM kasvohoito + happokuorinta 75min 125€

HYDRA VACUUM by Utsukusy Cosmetics ennakoi esteettisten laitteiden tulevaisuuden ainutlaatuisella hydra power tecnologialla. Hoidon aikana iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja iholle syötetään valittu tehoaine. Hydra Vacuum -hoito suunnitellaan aina asiakkaan ihotyypin ja tarpeiden mukaan. Hoito on kivuton ja tuloksia on nähtävissä heti hoidon jälkeen!

 

Hoito kiinteyttää, syväpuhdistaa, kirkastaa, supistaa ihohuokosia, vaalentaa auringon aiheuttamia ihomuutoksia, pigmenttihäiriöitä ja epätasaista ihon väriä, uudistaa ja kosteuttaa.

Hoito soveltuu kaikille ihotyypeille myös kuivalle ja herkälle iholle. Sen voi tehdä minä vuodenaikana tahansa. Hydra Vacuum hoidon voi yhdistää myös muihin kasvohoitoihin, kuten mikroneulaukseen
.

 • MESOSKINLINE erikoiskasvohoito 140€ 90min 

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, laitehoidon ja aktiiviaineen, erikoisnaamion, decollete- ja hartiahieronnan, hoitovoiteet.

 

Hoitoa voi tehostaa ja täydentää seuraavilla lisäpalveluilla; happohoito +30€, kaula ja decollete hoito +40€, mikroneulaus juonteille/arville  +30€ (+ 15 min.)

Mesoskinline neulaton mesoterapiahoito on tehokkaasti kiiteyttävä anti-age hoito. Mesoterapiahoidossa ihoon imeyteteään aktiviiviaineita ns. Mesococktaileja. Hoito ravitsee ja kosteuttaa ihoa pitkäaikaisesti, se aktivoi kollageenin ja elastiinin tuotantoa, pehmentää ja tasoittaa juonteita, tasoittaa pigmenttimuutoksia ja pienentää ihohuokosia. Hyviä hoito tuloksia saadaan jo yhden hoitokerran jälkeen

 • Mikroneulaus  90min 160€

Mikroneulaus on nuorentava hoito, joka tuottaa tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Tämä aktivoi ihon kollegeenin tuotantoa ja stimuloi ihoa uudistumaan, sekä parantaa verenkiertoa. Ihon neulaus auttaa moneen iho-ongelmaan, kuten akneen, arpiin, ryppyihin sekä pigmenttimuutoksiin.

kasvohoidot beauty studio neitola

kauneushoitola salo 
kasvohoito
ihonpuhdistus
timanttikuorinta
kasvohoidot

bottom of page